Image of Stanislav Neumann

Stanislav Neumann

Sorry, couldn't find any biography for Stanislav Neumann. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 16, 1902 In Prague Czech Republic
Movie/TV Credits:
43
First Appeared:
In the movie Načeradec, král kibiců 1932-02-12
Latest Project:
Movie Malý Bobeš ve městě 1962-12-16

Stanislav Neumann Movies Filmography

Filmography
Movie
Malý Bobeš ve městě
Bobšův dědeček 1962-12-16
Movie
Little Bobesh
Bobšův dědeček 1961-12-31
Movie
Darbujan and Pandrhola
děda Pšuk 1960-06-10
Movie
Hry a sny
1959-03-20
Movie
The Princess with the Golden Star
kuchař 1959-12-18
Movie
Hrátky s čertem
čert Omnimor 1957-04-06
Movie
The Good Soldier Švejk
starý lékař 1957-08-23
Movie
The Windy Mountain
1956-02-03
Movie
Hudba z Marsu
Malostranský dědeček 1955-05-27
Movie
Hasek’s Tales from the Old Monarchy
kostelník 1954-01-01
Movie
The Best Man
1954-12-25
Movie
The Proud Princess
Starý král 1952-09-26
Movie
Hostinec „U kamenného stolu“
rada Dyndera 1949-09-23
Movie
The Green Notebook
Grandfather Severýn 1948-04-12
Movie
The Strike
1947-04-10
Movie
Nobody Knows Anything
Skoula 1947-11-28
Movie
Rozina the Love Child
Valeš 1945-02-25
Movie
Přijdu hned
dozorce 1942-12-25
Movie
Provdám svou ženu
vrátný Havrda 1941-07-29
Movie
Konečně sami
Ferda Kalabis 1940-07-05
Movie
We Study at School
Znamínko 1940-01-05
Movie
Štěstí pro dva
Kafuněk 1940-08-16
Movie
Pelikán má alibi
fotograf Ferda Kalabis 1940-10-04
Movie
Grandmother
Pisar 1940-11-15
Movie
Zborov
Kopecký 1939-01-06
Movie
Dobře situovaný pán
Mudra 1939-04-11
Movie
Její hřích
František Vobořil 1939-05-05
Movie
Svátek věřitelů
Pavelka 1939-10-13
Movie
Veselá bída
Kafuněk 1939-05-26
Movie
The Merry Wives
Secretary 1938-06-13
Movie
History of Philosophy
Zelenka 1938-02-25
Movie
The Doll
Liška 1938-03-30
Movie
Co se šeptá
Krištůfek 1938-09-27
Movie
Andula vyhrála
1938-12-02
Movie
Krb bez ohně
Novák 1937-03-26
Movie
Rozkošný příběh
Fred Pěnkava 1937-01-29
Movie
Děvčata, nedejte se!
podomek v penzionu Josef 1937-08-27
Movie
Jarčin profesor
Karel Vávra 1937-08-12
Movie
Ulička v ráji
komediant Mr. Salkovič 1936-09-25
Movie
Uličnice
strážník 1936-10-23
Movie
Long Live with Dearly Departed
Filip 1935-07-25
Movie
Mazlíček
zloděj Suček 1934-03-23
Movie
Načeradec, král kibiců
učedník u Načeradce 1932-02-12

Putlocker is the best site to watch movies online in 2020 free without signup. Watch Full Movies Online Free. Watch your favorite movies online free on Putlockers. Discover thousands of latest movies and watch series online.