Image of Dragan Maksimović

Dragan Maksimović

Драган Максимовић (Подујево, 7. фебруар 1949. — Београд, 4. фебруар 2001.) је био српски глумац. Преминуо је након напада наци скинхедса, повезаних са групама "Крв и част" и навијачком "United force", који су га претукли јер је био тамнијег тена. ФИЛМОГРАФИЈА 1971.Домовина у песмама1971.Хроника паланчког гробља1972.Савонарола и његови пријатељи1972.Сарајевски атентатНедељко Чабриновић1973.Београд или трамвај а на предња врата1973.Позориште у кући 2продавац честитки1974.Траг1974.Петао није запевао1974.Једног лепог, лепог дана1974.Зашто је пуцао Алија АлијагићАлија Алијагић1974.Слободан превод Мизантропа1974.ОтписаниСимке1974.ОтписаниСимке1976.КоштанаАсан1977.Под истрагомСок1979.Прва српска железницакнез Милан Обреновић1979.Сустрети са изузетним људима (енгл. Meetings with Remarkable Men)Георгије Иванович Гурђијев[2]1979.УсијањеЛука1979.Господин ДимковићИследник ОЗНЕ1980.-те1980.Петријин венацМиша1980.Дувански пут1980.Нешто из животаРаде Кундаковић1980.Осам кила среће1981.Топола са терасеМилан1981.Шеста брзинаБогољуб1981.Пад ИталијеРафо1982.Дивље месо1982.ШпанацЖандар1982.Приче из радионицеБогољуб1982.Маслина сам ноћас1982.Twilight TimeТони1983.Хасанагиницаефендија Пинторовић1983.Малограђани1983.Оштрица бријача1984.Проклета авлијавалија1984.Ријанон1985.Судбина уметника-Ђура ЈакшићЂура Јакшић1985.Неуспела мућкаЛаза Ласер1985.Дебели и мршавидруг Клисура1986.Одлазак ратника, повратак маршала1986.ШмекерБели1987.Живот радника1987.Место сусрета БеоградРестауратор Бошко Шатара1988.Четрдесет осма - Завера и издаја1988.Нека чудна земљасликар1988.Други човек1989.Време чудаЛазар1989.Последњи круг у МонциЦрни1989.Време чудаЛазар1989.Шведски аранжман1990.-те1990.Нерниса јача од смртиБернисин муж1991.МалаКоста „Кокан“ Марић1992.Ми нисмо анђелихипик1992.Црни бомбардерПсихо1993.Електра1993.Византијско плаволовокрадица1994.Жеља звана трамвајсвештеник1995.To Vlemma tou Odyseea1994-1995.Отворена вратаМића Тодоровић1996.Иван (ТВ)Грађевинац1996.Лепа села лепо горепрофесор Петар1997.Müde Weggefährten1997.Псалм1997.Горе долеотац избегличке породице1997.Лажа и паралажа (филм)1998.Свирач (ТВ драма)Капетан Вучета1998.СтршљенАзем1998.Ранеболесник1999.НожЗулфикар Османовић2000.-те2002.Држава мртвихЛука Мандић


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 7, 1949 In Podujevo, Serbia
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie Why Did Alija Alijagic Shoot 1974-01-01
Latest Project:
Movie The State of the Dead 2002-07-25

Dragan Maksimović Movies Filmography

Poster of The State of the Dead
Poster of The Wounds
Poster of The Worker's Life
Poster of The Written Off
Filmography
Movie
The State of the Dead
Luka Mandić 2002-07-25
Movie
The Wounds
Pacijent 1998-05-27
Movie
The Hornet
Azem 1998-04-06
Movie
Pretty Village, Pretty Flame
Petar, profesor 1996-05-11
Movie
Desire Named Streetcar
Sveštenik 1994-01-01
Movie
Byzantine Blue
Lovokradica 1993-07-16
Movie
The Black Bomber
Psiho 1992-06-15
Movie
We Are Not Angels
Hipik 1992-01-01
Movie
The Little One
Kosta 1991-11-01
Movie
Time of Miracles
Lazar 1989-04-01
Movie
The Last Lap at Monza
Crni 1989-01-01
Movie
The Other Man
Petrović 1988-12-22
Movie
The Bizarre Country
Slikar 1988-01-01
Movie
The Worker's Life
Faruk 1987-06-17
Movie
The Place of Meeting: Belgrade
Boško Satara, restaurator 1987-01-01
Movie
Dandy
Beli 1986-07-25
Movie
Fat and Thin
Drug Klisura 1985-06-17
Movie
Indian Mirror
Laza Laser 1985-01-01
Movie
Twilight Time
Tony 1982-04-01
Movie
The Fall of Italy
Rafo 1981-07-07
Movie
Sixth Gear
Bogoljub 1981-07-03
Movie
Petria's Wreath
Miša 1980-01-01
Movie
Eight Kilos of Happiness
1980-01-01
Movie
Meetings with Remarkable Men
G.I. Gurdjieff 1979-08-05
Movie
Kostana
Asan 1976-01-01
Series
The Written Off
Simke 1974-12-22
Movie
Why Did Alija Alijagic Shoot
Alija Alijagić 1974-01-01

Putlocker is the best site to watch movies online in 2020 free without signup. Watch Full Movies Online Free. Watch your favorite movies online free on Putlockers. Discover thousands of latest movies and watch series online.