Image of Szonja Oroszlán

Szonja Oroszlán

Oroszlán Szonja (Budapest, 1977. május 19. –) magyar színésznő. Édesapja Oroszlán Gábor, az Atlas együttes basszusgitárosa. 1993–1997 között a Cool Miners énekese volt. Szonja 1995-ben érettségizett a Hunfalvy János Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskola német kétnyelvű külkereskedelmi ügyintéző osztályában, 1997–2001 között a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatta tanulmányait operett-musical színész szakon Szirtes Tamás osztályában. 1996–1997 között a kecskeméti Katona József Színházban játszott. 1998 óta szinkronizál is. 2000-től a Vígszínháznál és a Pesti Színháznál játszik. Másoddiplomáját 2001–2002 között szerezte az ELTE Bölcsészkarán, kulturális menedzser képzésen. Az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának egyik zsűritagja volt 2009 és 2011 között. Jelenleg is két tévécsatorna alkalmazásában áll: improvizál az M1 Mindenből egy van című szituációs komédiájában. 2011 márciusában New Yorkban férjhez ment T. Zoltán teniszedzőhöz, azonban két év után kimondták a válásukat. Forrás: Wikipédia


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 19, 1977 In Budapest, Hungary
Movie/TV Credits:
10
First Appeared:
In the movie The Lord's Lantern in Budapest 1999-01-28
Latest Project:
Movie Valami Amerika 3 2018-02-15

Szonja Oroszlán Movies Filmography

Poster of Valami Amerika 3
Poster of A Játékkészítő
Poster of A Kind of America 2
Poster of Egy bolond százat csinál
Filmography
Movie
Valami Amerika 3
Timi 2018-02-15
Movie
A Játékkészítő
Aquatánia 2016-05-26
Movie
The Martian
Launch Control 2015-09-30
Movie
A Kind of America 2
Timi 2008-12-18
Movie
Egy bolond százat csinál
Vivi 2006-09-28
Movie
Day of Wrath
Isabel de Mendoza 2006-06-27
Movie
Egy szoknya, egy nadrág
Pintér Ibolya 2005-10-20
Movie
A Kind of America
Timi 2002-01-31
Movie
The Breed
Newscaster 2001-07-19
Movie
The Lord's Lantern in Budapest
Interpreter 1999-01-28

Putlocker is the best site to watch movies online in 2020 free without signup. Watch Full Movies Online Free. Watch your favorite movies online free on Putlockers. Discover thousands of latest movies and watch series online.